Herhaalservice

Herhaalservice

Onze apotheek biedt u onderstaande extra service en gemak om uw herhaalrecepten aan te vragen.

1. Aanvragen via de Proactieve Herhaalservice
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de proactieve Herhaalservice.
Patiënten die aan onze proactieve herhaalservice mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of dat deze in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf geen actie meer te ondernemen.
De proactieve herhaalservice is een service van uw Service Apotheek In t Groen. Kom langs of bel (0493 31 31 67) voor een intakegesprek.

2. Herhaalrecept invulformulier
Met dit formulier kunt u rechtstreeks bij de apotheek het volgende bestellen:

  • Uw niet-receptplichtige medicatie, zoals de anticonceptiepil, de insulines en de diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden)
  • Herhaalrecepten die u reeds in het bezit heeft. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren
  • Alle overige bestellingen waarbij geen voorschrift van de (huis)arts noodzakelijk is.

Klik hier voor het formulier.

3. Uw eigen persoonlijke account
U kunt alleen met het herhaalrecept invulformulier een herhaling aanvragen voor uw receptplichtige middelen.
Er zijn nog geen huisartsen aangesloten op de online herhaalservice, waardoor u nog geen receptplichtige middelen via een account kunt aanvragen.
Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit bestellen via een account.
U kunt ook in uw eigen, beveiligde omgeving de recente afleveringen van de apotheek bekijken. Zo heeft u altijd de meest recente medicatiestatus onder handbereik!

U kunt zich registreren voor een account via DigiD (direct toegang tot medicatiedossier) of via 'Registreren' (verificatie voor inzien medicatiedossier vereist in apotheek).

Klik hier om een account aan te maken.

Recepten aangevraagd voor 12.00 uur, kunt u de eerst volgende werkdag na 14.00 uur afhalen bij de apotheek.